Katja Turpeinen, sertifioitu aromaterrapeutti

Sertifioitu aromaterapeutti

RAUHALLISTA ELÄMÄÄ

Terveys ja onnellisuus kulkevat käsikädessä, tiedät jo tämän! Aromaterapia on ovi suoraan luonnon rakastavaan viisauteen ja parantavaan voimaan. Minun tarinani perustuu luonnonmukaiseen elämään. Unelmani on jakaa tietoa aromaterapiasta kanssasi, jotta voisit luoda tyynen ja luonnonmukaisen tavan elää.

MATKANI

Olin toimittaja ja elokuvantekijä 20 vuotta. Elämäni oli hektistä, aina myöhässä, liikaa asioita tehtävänä ja hukuin huoliin. Päätin vaihtaa elämäntyyliä kokonaan. Siitä tuli käännekohta elämässäni, koska jouduin priorisoimaan tärkeitä asioita. Etsiessäni työkaluja elämänlaadun parantamiseen löysin eteeriset öljyt. Öljyt toivat tunteen, että olen juuri siellä elämässäni, missä minun kuuluukin olla. Tämä rohkaisi minua ilmoittautumaan aromaterapia koulutukseen. Nykyään työskentelen aromaterapeuttina ja tavoitteeni on jakaa tietoa aromaterapiasta, auttaa ihmisiä vähentämään stressiä ja lisäämään iloa joka paikkaan.

INTOHIMONI

Rakastan aromaterapiaa ja käytän paljon aikaa sen tutkimiseen. Jos et kuitenkaan löydä minua öljypullojen ja kukkien seasta olen luultavasti metsässä juoksemassa lasteni kanssa, leipomassa hapanjuuri leipää keittiössä tai opettelemassa uusia mindfulness-harjoituksia Tosca kissaltani.

Eteeriset öljyt kantavat luonnon sielua mukanaan. Ne auttoivat minua selventämään elämäni ydinarvoja - Katja

LAATU

Kun perustin Turström Aromaticsin tiesin haluavani perustaa yrityksen, joka vahvistaa hyvää. Eteeristen öljyjen lääkinnälliset ja parantavat ominaisuudet ovat merkittäviä - mutta ainoastaan, jos öljyt ovat aitoja ja puhtaita. Myyn ainoastaan korkea-tasoisia tuotteita. Arvostan kestäviä tuotantotapoja ja luomu-laatuista viljelyä. Jokainen öljypullo on perusteellisesti testattu ennen kuin se löytää tiensä asiakkaan luo. Voit olla varma, että myymäni tuotteet ovat puhtaita ja turvallisia.

Miten voit aloittaa käyttämään eteerisiä öljyjä elämässäsi? Kuinka voit tuoda aromaterapian hyödyt perheesi rutiineihin? Minä voin auttaa sinut alkuun. Työni on kuunnella sinun uniikki ja kiehtova tarinasi ja löytää sekoitukset, jotka stimuloivat kehosi luonnollista kykyä parantua. 

Tule konsultaatioon! Saat tuoksutella laajan valikoiman erilaisia eteerisiä öljyjä, jotta löydämme ne, jotka klikkaavat yhteen nenäsi kanssa. Annan sinulle tietoa, jotta osaat tehdä turvallisia ja hyödyllisiä sekoituksia öljyistä. Voimme tehdä aromaterapeuttisia tuotteita rentoutumiseen, energiaa lisätäksemme, iho-ongelmiin, mielialan vaihteluihin, PMS:ään, vaihdevuosiin, päänsärkyyn, ruoansulatus ongelmiin ja moniin, moniin muihin vaivoihin.

Konsultaatiossa saat myös ohjeita kuinka tehdä luonnollisia ja yksinkertaisia päivittäisiä ihonhoito tuotteita, jotka sopivat koko perheelle.

Ota yhteyttä tänään jotta pääset alkuun

katja@turstrom.com

+358 050 358 0173

KURSSEJA JA TYÖPAJOJA

Pidän kursseja ja työpajoja itsetehtävistä aromaterapeuttisista tuotteista. Tulevat kurssit näet tästä. Seuraa myös Turström Aromaticsia Facebookissa ja Instagramissa saadaksesi tietoa tulevista mahdollisuuksista ottaa osaa kursseilleni! 

Toivottavasti nähdään pian!

Kaikella rakkaudella,

Katja

Tilaa uutiskirjeeni, josta saat reseptejä, vinkkejä ja mielenkiintoista luettavaa aromaterapiasta!

TERVETULOA AROMATERAPIAN SEURAAN!