PRANAROMIN ETEERISET ÖLJYT

AITOJA JA TEHOKKAITA ETEERISIÄ ÖLJYJÄ

Pranarômin eteerisillä öljyillä on CTEO-leima, joka takaa niiden lyömättömän laadun. Jokainen erä öljyjä on kasvitieteellisesti ja biokemiallisesti määritelty ja tieteellisesti analysoitu kaasukromatografian keinoin. Jokainen erä öljyjä myös käy läpi analyysin Pranarômin omissa tuotantolaitoksissa sekä riippumattomassa laboratoriossa. Jokaisessa pullossa on tuotekoodi, jonka avulla voit löytää laboratoriotesteissä tehtyjen kokeiden tulokset. Jos kysyt jälleenmyyjältäsi tuloksia, he jakavat tiedon kanssasi.

Pranarômin periaatteiden mukaan aromaterapiaa voi harjoittaa ainoastaan tuotteilla, jotka ovat poikkeuksetta laadukkaita.

Pranarôm työskentelee läheisessä yhteistyössä aromaattisten kasvien viljelijöiden ja tislaajien kanssa ympäri maailmaa. Läheiset työskentelytavat tekevät Pranarômille mahdolliseksi monitoroida eteeristen öljyjen laatua kasvista pulloon. Ekologiset tuotantotavat ovat tärkeitä ja pääasiallisesti Pranarôm käyttää luomulaatuisesti kasvatettuja kasveja ja villinä kasvavia lajikkeita, jotka kerätään alueilta, joilla ei ole käytetty lisäaineita. Kaikki ainekset ovat GM-vapaita.

Johtava brändi vuodesta 1991

Pranarômin perusti farmaseutti Dominique Baudoux vuonna 1991. Baudoux oli ensimmäisiä belgialaisia farmaseutteja, jotka huomioivat eteeristen öljyjen vaikutukset terveyden hoidossa. Hänen hyvin tehokkaat reseptinsä vakuuttivat kollegansa nopeasti eteeristen öljyjen parantavasta voimasta.Nykyään Pranarôm on maailman johtaja tieteellisen ja lääkinnällisen aromaterapian saralla. Sen terveys- ja hyvinvointituotteita myydään liki 10 000 apteekissa ja erikoisliikkeessä. Luontoon juurtuneena Pranarôm tietää aromaterapeuttisten kasvien hyödyt, kunnioittaa luontoa ja haluaa jakaa ne koko maailman kanssa!