Appelsiini - Citrus sinensis 10 ml

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Appelsiini eteerinen öljy tuoksuu aivan kuin tuore mehukas appelsiini. Se antaa heti aurinkoa mieleesi ja lievittää huoles tuoreella hedelmäisellä aromillaan. Pidä tämä öljy käden ulottuvilla hyvän tuulen takaamiseksi. Se rauhoittaa myös sisäinen perfektionistisi.


Pranarômin eteerinen appelsiiniöljy valmistetaan kylmäpuristamalla ekologisesti kasvatettujen appelsiinien hedelmäkuoret. Appelsiinit ovat saaneet kypsyä Meksikon auringon alla.


Appelsiini eteerinen öljy on antibakteerinen ja estää siten tautien leviämisen. Appelsiini öljy koostuu pääosin d-limoneenista, luonnollisesta aineesta, jonka on osoitettu vaikuttavan positiivisesti ihmisen immuunijärjestelmään stimuloimalla valkosolujen tuotantoa. Tämä öljy on ehdottomasti jotain, mitä haluamme diffuusoriin, inhalaattoriin ja ihon hoito tuotteisiin.


Appelsiini eteerinen öljy sopii myös yli 5-vuotiaille lapsille.


Appelsiini sopii hyvin useimpien eteeristen öljyjen kanssa. Se virkistää ja keventää makeita kukkatuoksuja tai raskaita puun tuoksuja. Testaa myös sekoittaa eukalyptuksen, mintun tai rosmariinin kanssa puhtaan ja raikkaan aromin saamiseksi.


Appelsiini eteerinen öljy ei ole fototoksinen kuin jotkut muut sitrushedelmien eteeriset öljyt. Voit siis käyttää sitä iholla auringossakin.


Käyttövinkit:


  • Lisää 100% appelsiini eteerinen öljy diffuusoriin illalla saadaksesi hyvät yöunet ja estämään unihäiriöitä. Appelsiini desinfioi samanaikaisesti ilman. Sopii myös hyvin laventelin ja roomalaisen kamomillan kanssa rauhoittavaan diffuuseri sekoitukseen.


  • Lisää muutama tippa appelsiini öljyä hierontaöljyyn stressin, ärsytyksen ja masennuksen lievittämiseksi. Jos haluat eksoottiseen ja kukkaiseen tuoksuun voit lisätä jasmiinia tai ylang ylangia vielä.


  • Vatsa- ja ruoansulatusvaivoja varten sekoita appelsiiniöljyä pohjaöljyyn (manteli tai jojoba esim.) ja hiero vatsaan. Anis, bergamotti, mandariini ja roomalainen kamomilla toimivat rauhoittavasti yhdessä appelsiinin kanssa hieronta öljyssä ärtyneen suoliston hoitoon.Sisältää:


100 % appelsiini eteeristä öljyä, Citrus sinensis

Ainesosat: d-limonene, β-myrcene

Kasvin osa: Hedelmän kuori

Tuotanto menetelmä: kylmäpuristettu

Alkuperämaa: Meksiko

Koko: 10 ml

Viljely: Luomu


Turvallisuus ja rajoitukset:


Ei myrkyllinen, mutta voi aiheuttaa ihoärsytystä. Käytä matalalla laimennuksella (1-2%) levitettäessä iholle, kuten kylpy- tai hierontaöljyihin. Vanhentuneet, hapettuneet öljyt lisäävät ihoärsytystä. Osta sitrushedelmäöljyjä luonnonmukaisesti kasvatetuista hedelmistä, koska normi sitrukset ruiskutetaan voimakkaasti kasvinsuojeluaineilla.


Lue lisää Pranaromin laatutakuusta täältä

Palaa kohteeseen Eteeriset öljyt