Bergamotti - Citrus bergamia 10 ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Kuten kaikki sitrus öljyt myös bergamotti voi auttaa vähentämään masennusta, alakuloisuutta ja auttaa helpottamaan ahdistuksen tunteita etenkin surun ja murheen aikana. Bergamotti on myös yksi parhaista öljyistä unettomuuteen. Bergamotti voi auttaa meitä ”päästämään irti”. Emotionaaliseen tukeen käytä bergamottia diffuuserissa laventelin, pelargonin, ruusun, frankinsensin tai ylang ylangin kanssa.


Bergamotti voi lievittää jännitystä lihaksissa ja nivelissä. Bergamotti on ehkäisee kramppeja ja voi olla hyvä vatsalihasten kramppien lievitykseen. Bergamotti lisää myös ruoansulatusta. Ruoansulatusta edistääkseen bergamotti toimii hyvin roomalaisen kamomillan, laventelin, makean meiramin ja inkiväärin kaverina.


Bergamotti stimuloi meidän immunisysteemiä ja se on hyödyksi vilustumisten ja flunssien hoidossa. Jos kärsit hengitystietulehduksesta, koita sekoittaa bergamottia valkoisen salvian tai katajan öljyn kanssa.


Bergamotin eteerinen öljy on hellä omatekoisiin ihonhoitotuotteisiin ja se tukee ihon terveyttä. Sillä on viilentävä vaikutus iholle, mutta ole varovainen ettet käytä bergamotin öljyä ennen kuin menet ulos aurinkoon. Bergamotti on fototoksinen jopa 18 tuntia käytön jälkeen. Se voi aiheuttaa vakavia auringonpolttamia, jos öljyä ei ole kunnolla laimennettu. Suosittelemme käyttämään muita öljyjä, jos olet menossa ulos aurinkoon.


Pranaromin luomusertifioitu bergamottiöljy tulee Italiasta. Se on kylmäpuristettu sitrushedelmien kuorista.Bergamotti on helppo öljy sekoituksiin, koska se sopii hyvin yhteen useimpien tuoksujen kanssa. Koeta sekoittaa bergamottia kamomillan, sitruunan, appelsiinin, sypressin, pelargonin, helichyrysumiin, jasmiinin, katajan, laventelin, ruusun, santelipuun tai ylang ylangin kanssa.


Käyttövinkit:


  • Bergamotilla on antispasmoodinen vaikutus ja se voi olla tehokas poistamaan vatsakouristuksia. Sekoita bergamotti pohjaöljyssä yhdessä roomalaisen kamomillan, laventelin, fenkolin, meiramin tai inkiväärin kanssa ruoansulatuksen helpottamiseksi ja vatsakivun torjumiseksi.


  • Tämä on erinomainen valinta diffusoriin auttamaan lapsia nukahtamaan.


  • Jos sinulla on stressiä tai masennusta, sekoita pohjaöljyyn ja levitä bergamottia ranteiden sisäpuolelle, solar plexus alueelle tai selkärangan molemmille puolille.


Ainesosat: Linalol, Limonene, Linalyl acetate

Kasvin osa: Hedelmän kuori
Tuotanto menetelmä: kylmäpuristettu

Alkuperämaa: Italia

Koko: 10 ml

Viljely: LuomuKäyttörajoitukset:


Bergamotti on fototoksinen ja parempi jos et käytä sitä iholla 18 tuntia ennen auringossa oleskelua. Pidä lasten ulottumattomissa. Älä käytä tuotetta raskauden tai imetyksen aikana tai alle 5-vuotiaille lapsille. Älä käytä laimentamattomana pitkiä aikoja. Säilytä valolta ja lämmöltä suojattuna. Terapeuttiseen käyttöön suositellaan käyntiä koulutetun aromaterapeutin luona.


Lue lisää Pranaromin laatutakuusta täältä

Palaa kohteeseen Eteeriset öljyt