Eukalyptus - Eucalyptus radiata 10 ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Eucalyptus Radiata on klassikko eteeristen öljyjen joukossa. Syvä hengitys tätä öljyä ja pääsi tuntuu heti selkeämmältä ja ajatukset terävimmiltä. Se stimuloi aivojen verenkiertoa ja auttaa meitä keskittymään ja jaksamaan. Aromi on voimakas, raikas, lääkinnällinen (eukalyptusmainen), jossa vihreät nuotit.


Eukalyptus on hyvä hengityselimen puhdistamiseen ja tukkeutuneiden sivuonteloiden avaamiseen. Must-have öljy kotiapteekissa influenssa- ja epidemia aikana.


Eucalyptus radiata on miedompaa kuin eukalyptus dives ja globulus ja sopii erinomaisesti diffuusoriin yhdessä rannikkomännyn, appelsiinin, sitruunan tai teepuun kanssa.


Koska se sisältää 1,8-cineolia, Eucalyptus Radiata tarjoaa paljon terveyshyötyjä. Se on kipulääke, antibakteerinen, anti-tulehdusmainen, antioksidantti ...


Pranarômin Eucalyptus Radiata on höyrytislattu luonnonmukaisesti kasvatettujen eteläafrikkalaisten puiden lehdistä.


Käyttövinkit:


  • Pysy terveenä flunssa aikoina levittämällä eukalyptus radiaataa jalkojen pohjaan tai rintaan. Aromaterapia on tehokasta myös ennaltaehkäisevässä terveydenhoidossa.


  • Sopii täydellisesti diffuuseriin tai taskuinhalaattoriin. Antimikrobisen sekoituksen joka aromiltaan muistuttaa Fisherman's friend pastilleja, saat jos sekoitat eucalyptusta, sitruunan, aniksen ja rantamintun kanssa.


  • Flunssan hoitoon: tee puhdistava höyrykylpy. Laita 1-2 tippaa mentoli eukalyptusta kulhoon ja kaada pari desilitraa kuumaa vettä kulhoon. Vedä pyyhe pään päälle ja hengitä muutama minuutti ottaen taukoja.


  • Lisää tippa eukalyptusta ruokalusikalliseen pohjöljyyn ja hiero rinnalle yskän tai tukkoissuden hoitoon.


  • Korva- tai korvatulehduksen tapauksessa sekoita Eucalyptus Radiata pohjaöljyyn ja hiero korvien ympärille.


Sisältää:


100% Eucalyptus radiata eteerinen öljy, Eucalyptus radiata


Ainesosat: 1,8-cineol, a-terpineol, d-limonene

Kasvin osa: lehdet

Tuotantomenetelmä: tislattu höyryllä

Alkuperämaa: Etelä-afrikka

Koko: 10 ml

Viljely: luomuTurvallisuus ja varoitukset:


Myrkytön, ärsyttämätön. Kuitenkin, jos se on hapettunut, se voi aiheuttaa ärsytystä tai herkistymistä. Ole varovainen jos samanaikaisesti käytät homeopaattisia aineita. Älä käytä alle kymmenen vuoden ikäisien lapsien kanssa. Ole varovainen astmaatikoiden suhteen. Vaikka tutkimukset osoittavat, että siitä voi olla apua keuhko astman hoidossa, eukalyptus voi myös laukaista astmakohtauksen.


Lue lisää Pranaromin laatutakuusta täältä


Palaa kohteeseen Eteeriset öljyt