Eukalyptus, mentooli - Eucalyptus dives 10 ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

Mentooli eucalyptus kutsutaan myös piparmintun eukalyptuksiksi sen raikkaan, minttuisen ja pistävän tuoksun vuoksi. Se on suosittu virkistävä ja puhdistava öljy monilla terapeuttisilla ominaisuuksilla.


Käytä sitä puhdistamaan hengitystiet ja limakalvot flunssan aikana. Tai tee rentouttava jalkakylpy väsyneille jaloille. Voit sekoittaa tippa mentooli eukalyptusta voiteeseen hoitamaan akneen taipuvaa ihoa, puhdistamaan näppylöitä ja rasvaista ihoa.


Raikkaan arominsa ansiosta mentoli eucalyptus on suosikkiöljy myös siivouksessa. Käytä pyykkietikassa tai suihkutilan puhdistusaineissa. Kotisi tuoksuu upean puhtaalta.


Pranarômin Eucalyptus-mentoli on höyry tislattu australialaisten eucalyptus puiden lehdistä.


Käyttövinkit:


  • Sopii diffuusorin seokseen, mutta mieluiten sekoitetaan muiden eteeristen öljyjen, kuten seetrin, frankinsensin, sitruunan, rosmariinin tai inkiväärin kanssa.


  • Flunssan hoitoon: tee puhdistava höyrykylpy. Laita 1-2 tippaa mentoli eukalyptusta kulhoon ja kaada pari desilitraa kuumaa vettä kulhoon. Vedä pyyhe pään päälle ja hengitä muutama minuutti ottaen taukoja.


  • Lisää tippa mentooli eukalyptusta ruokalusikalliseen pohjöljyyn ja hiero rinnalle yskän tai tukkoissuden hoitoon.


  • Sekoita tippa eukalyptusmentoolia ihovoiteeseen ja levitä näppylöiden ja finnien päälle.


Sisältää:


100% mentooli eukalyptus eteerinen öljy, Eucalyptus dives

Komponentit: piperitone, a-phellandrene, terpinen-4-ol

Kasvin osa: lehdet

Tuotantomenetelmä: höyry tislattu

Alkuperämaa: Australia

Koko: 10 ml

Viljely: tavanomainenTurvallisuus ja varoitukset:


Eukalyptusmentooli on liian vahva imeväisille tai käytettäväksi alle kymmenen vuoden ikäisten lasten edessä. Älä käytä raskauden tai imetyksen aikana. Ole varovainen myös astmaatikoiden suhteen. Älä käytä jatkuvasti pitkäksi ajaksi.


Lue lisää Pranaromin laatutakuusta täältä


Palaa kohteeseen Eteeriset öljyt