Frankinsensi - Boswellia carterii 5 ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Frankinsens eteerisellä öljyllä on rauhoittava, raikas ja palsamimainen aroma joka tuoksuu sitruunalta ja havupuulta. Sitä on käytetty raamatun ajoista lähtien erilaisissa seremonioissa mielen rauhoittamiseksi ja meditatiivisten sfäärien saavuttamiseksi. Se mainitaan Raamatussa luonnon aarteina, jasillä on todella monia hämmästyttäviä vaikutuksia ihollemme, yleiseen hyvinvointiin ja mielialaamme.


Frankinsensi sisältää runsaasti α-pineeniä, joka auttaa yskän ja hengitystieinfektioiden hoidossa. Limoneeni komponentti auttaa puhdistamaan bakteereja ja viruksia, samalla kun se antaa immuunijärjestelmällemme vauhtia. β-myrcene on rauhoittava ja auttaa alakuloisuutta.


Frankinsens sopii diffuusoriin, inhalaattoriin ja ihonhoitoon. Sekoitettuna pohjaöljyyn voit hoitaa vanhoja arpia ja nopeuttaa ihon luonnollista solujen uusiutumisprosessia.


Frankinsensi sopii hyvin erilaisiin kukkaistuoksujen kanssa kuten ylang ylang, ruusu ja jasmiini. Se rikkoo kukkaisten tuoksujen makeuden ja antaa seokselle jännän kompleksisuuden.


Kun haluat luoda lämmin ja mausteinen aroma kokeile sekoittaa frankinsensia kardemumman tai neilikan kanssa.


Pranarômin eteerinen frankinsensi öljy on luomulaatuinen ja peräisin Marokosta. Öljy on valmistettu Boswellia-puun hartsista, jota on käytetty histroriallisesti suitsukkeita ilman desinfiointiin.
Käyttövinkit:


  • Uskomattoman hieno öljy päivittäiseen kauneudenhoitoon, jonka teet ruusunmarjansiemenöljyllä, ruusulla, cistuksella ja frankinsensillä.


  • Jännityspäänsärkyjen lievittämiseksi: Sekoita 3 tippaa frankinsensia, 3 tippaa laventelia ja 2 tippaa piparminttua rkl pohjaöljyyn ja hiero niskaan ja hartioihin.


  • Laita frankinsensia ja eukalyptusta tai ravintsaraa diffuusoriin tai inhalaattoriin auttaaksesi kehoa flunssakauden läpi.


  • Sekoita frankinsensi laventelin ja vetiverin kanssa auttaaksesi unihäiriöitä tai levottomuutta. Tee joko ihoöljy näistä tai diffuusorisekoitus.


  • Koska frankinsensilla on kipua lievittävä vaikutus, sitä on hyvä hieroa kipeisiin lihaksiin tai niveliin. Sekoita esim. rannikkomännyn ja katajan kanssa pohjaöljyyn ja hiero sisään.


  • Erittäin tehokas öljy ihon- ja haavojen hoidossa: Sekoita frankinsensia teepuun kanssa kookosöljyyn - tästsä saat hyvän avun tulehduksen auttamiseksi. Kun haluat hoitaa vanhoja arpeja: Sekoita frankinsensia, laventelia ja mirhaa tamanu-pohjaöljyyn ja käytä seosta päivittäin.Sisältää:


100% frankinsensi öljy, Boswellia carterii

Komponentit: a-pinene, β-myrcene, limonene

Kasvin osa: Pihka

Valmistusmenetelmä: höyrytislattu

Alkuperämaa: Marokko

Koko: 5 ml

Viljely: luomu


Turvallisuus ja varoitukset:


Ei myrkyllinen, yleensä ei ärsytä. Jos vanha ja hapettunut frankinsensi öljy voi aiheuttaa ihoreaktiota. Jos olet allerginen hartsille, kokeile ensin varovaisesti.


Lue lisää Pranaromin laatutakuusta täältä


Palaa kohteeseen Eteeriset öljyt