Geranium - Pelargonium x asperum 10 ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Geranium eteerinen öljy on valmistettu eräänlaisesta pelargoonista ja sen tuoksu on ruusuinen, makea ja yrttinen. Geraniumilla on rauhoittava vaikutus ärsytyksen ja ahdistuksen tunteisiin, ja sitä käytetään usein psyyken hoitamiseen.


Geranium auttaa meitä emotionaalisesti pitämään sydämemme avoimena, elämään spontaanimmin ja uskaltamaan tuntea kaikki tunteet.


Geranium on erinomainen valinta väsymysoireisiin.


Ihonhoitotarkoituksiin geranium on erittäin tehokas sieni-infektioissa ja tehokas kynsisienin, jalkasienin ja ihon sieni-infektion hoitoon.


Geranium on lempeä iholle ja sopii erilaisille ihotyypeille, koska sillä on tasapainottava vaikutus. Geranium auttaa tasapainottamaan naishormoneja elämän eri vaiheina.


Geranium stimuloi imusuonistoa ja on siksi erinomainen hierontaöljyissä.


Geranium on tuoksuna vahva ja hallitseva, eikä sitä tarvitse käyttää isossa osissa sekoituksissa. Kokeile kukkainen mielialaa parantavaa öljysekoitus geraniumista, ruususta ja bergamotista.


Antimikrobista sekoitusta diffuusoriin voit sekoittaa geraniumia yhdessä timjamin ja sitruunan kanssa.


Pranarômin eteerinen geraniumöljy on tisluattu Egyptissä.Käyttövinkit:


  • Lisää muutama tippa geranium hierontaöljyyn verenkierron lisäämiseksi ja se on myös erittäin hyvä apu jos sinulla on turvonneet jalat.


  • Sekaihon tai rasvaisen ihon hoitoon: tee ihonhoitoöljyä jojobaöljystä, geraniumista, frankinsensista ja seetri puusta.


  • Vatsan turpoaminen kuukautisten aikana: Sekoita germanium hajuttomassa voiteessa ja hiero vatsaan.


  • Vaihdevuosioireita varten kokeile geraniumia öljyseoksessa salvian, petitgrainin ja greipin kanssa. Tämä sekoitus tehoaa kuumien aaltojen jäähdyttämiseen, mielialan vaihteluiden lievittämiseen ja hormonien tasapainottamiseen.


  • Pysäytä aikuisten nenäverenvuoto muutamalla tipalla germaniumia puuvillapallolla. Voit myös kokeilla Cistus öljyä tai Helichrysumia.


Sisältää: 100% geranium-eteerinen öljy, Pelargonium x asperum

Komponentit: citronelloli, geranioli

Kasvien osa: lehdet

Tuotantomenetelmä: tislattu höyryllä

Alkuperämaa: Egypti

Koko: 10ml

Viljely: tavanomainen


Turvallisuus ja varoitukset: Ei myrkyllistä eikä ärsytä ihoa.


Lue lisää Pranaromin laatutakuusta täältä


Palaa kohteeseen Eteeriset öljyt