Greippi - Citrus paradisi 10 ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Greippi tuoksuu virkistävältä, kuplivalta ja tuo iloa ja vapautta sydämen! Greippi sopii täydellisesti diffuusoriin raikastamaan ilmaa ja vaikuttamaan mikrobien vastaisesti.


Greippiöljy koostuu suurelta osin komponentista d-limoneeni, joka vahvistaa tehokkaasti immuunijärjestelmää ja edistää hyvinvointia. D-Limoneenilla on myös detoksifikaatio ominaisuuksia, ja siksi sitrusöljyjä voidaan käyttää auttamaan kehoa poistamaan kuonaaineita ja myrkkyjä.


Testaa greippi öljy paasto- tai detoxhoitojen kanssa. Se tukee maksaasi puhdistusprosesseissa.


Voit lisätä ja nopeuttaa muiden öljyjen imeytymistä ihon läpi lisäämällä öljysekoitukseen pisaran greippiä. Greipillä on tonisoiva vaikutus ihoon ja se auttaa myös tasapainottamaan sebumin tuotantoa.


Greippiöljy voi olla apuna masennuksessa ja alakuloisuudessa. Se auttaa meitä selviytymään pettymyksistä ja itsekritiikistä.


Greippi sopii hyvin muiden sitrusöljyjen, erityisesti appelsiinin kanssa, ja mausteisten öljyjen, kuten inkiväärin, kardemummun ja mustapippurin, kanssa. Se on myös fantastinen ylang ylangin ja kanelin kanssa diffusorisekoitkuseen.


Pranarômin eteerinen greippiöljy on valmistettu verigreipistä ja on hieman makeampi kuin valkoinen greippiöljy. Öljy on peräisin luomulaatuisista aurinkoisista meksikolaisista hedelmistä.


Osta ekologista sitrusöljyjä välttääksesi myrkyllisiä kasvinsuojeluaineita, joita muuten käytetään hedelmien tuotannossa.Käyttövinkit:


  • Ripottele greippiöljyä diffuusoriin ilman puhdistamiseksi erilaisista mikrobeista. Jos sinulla on eteeristä neilikkaöljyä, voit lisätä tipan sitä tehon lisäämiseksi.


  • Hoida uupumista sekoittamalla greippiä frankinsensin ja sitruunaruohon kanssa pohjaöljyyn ja hiero niskaan ja käsiin saadaksesi energiaa.


  • Selluliittihoiton: Lisää greippiä setripuuta ja sypressiöljyä pohjaöljyyn ja hiero jalkoihoin.Sisältää:


100 % greippi eteeristä öljyä, Citrus paradisi

Ainesosat: d-limonene, β-myrcene

Kasvin osa: Hedelmän kuori

Tuotanto menetelmä: kylmäpuristettu

Alkuperämaa: Meksiko

Koko: 10 ml

Viljely: LuomuKäyttörajoitukset:


Voi aiheuttaa ihoärsytystä, varsinkin jos öljy on vanhempaa ja hapettunutta. Käytä alhaisessa laimennuksessa. Robert Tisserandin Essential Oil Safety -sivuston mukaan greippiöljy on fototoksinen ja sitä tulisi käyttää enintään 4 prosentin vahvuutena, jos aiot lähteä aurinkoon.


Ihon ärsytys on yleensä suurempi ongelma kuin fototoksisuus. Sitrusöljyjä on parasta ostaa ekologisena, koska tavanomaisesti viljelty sitrushedelmät ruiskutetaan voimakkaasti kasvinsuojeluaineilla.


Lue lisää Pranaromin laatutakuusta täältä


Palaa kohteeseen Eteeriset öljyt