Helichrysum - Helichrusym italicum 5 ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Helichrysumilla on jännittävä yrtti-, hunaja- ja teetä muistuttava tuoksu. Sitä kutsutaan myös nimillä everlasting/ikikukka tai Immortelle. Helichrysum on erittäin tärkeä öljy kotiapteekissa. Sillä on voimakas tulehdusta estävä vaikutus ja se voi auttaa ihoa korjaamaan vammoja ja haavoja.


Ihoa parantava Helichrysum öljy sopii ekseeman, ärtyneen ihon, palovammojen, ihotulehduksen hoitoon. Vähentämällä tulehdusta, kipua ja turvotusta Helichrysumia voidaan käyttää allergisten iho-ongelmien lievittämiseen.


Aromaattisesti Helichrysm sopii hyvin roomalaisen kamomillan, laventelin, katajan, appelsiinin ja setrin kanssa.


Emotionaalisesti Helichrysum auttaa sinua selviytymään sekä akuuteista että vanhoista traumeista. Sen sanotaan myös kannustavan intuitiota ja luovuutta. Tämä öljy on hunajaa psyykelle.

Se on yksi harvoista öljyistä, joita voit käyttää laimentamattomana, mutta se on tehokkain, kun sitä laimmennetaan hyvin seokseen perusöljyn kanssa.


5 ml Helichrysum-öljyn tuottamiseksi tarvitaan 45 kg kukkia, mikä selittää, miksi öljy on kallis. Pranarômin ekologinen Helichrysum öljy on Serbiasta.


Käyttövinkit:


  • Lisää helichrysum ja laventeli yövoiteeseesi tai ruusunmarjansiemenöljyyn, jotta kasvojen herkkä iho pysyy joustavana, sileänä ja pehmeänä.


  • Lihasvaurioiden, nyrjähdysten ja luunmurtumien sattuessa: sekoita Helichrysumia laventeliin, mäntyyn, saksalaiseen kamomillaan arnikaöljyssä kipulääkkeeksi. Tämä terapiaöljy auttaa myös kudoksia korjautumaan nopeammin.


  • Väsyneet jalat? Sekoita itsellesi hoitava jalkaöljy arnica pohjaöljystä lisäen siihen helichrysumia, piikki laventelia ja rantaminttua.


Sisältää:

100 % Helichrysum italicum eteeristä öljyä

Ainesosat: Neryl acetate, italidoner, Gamma Curcumene, α-pinene

Kasvin osa: Kukka

Tuotanto menetelmä: höyrytislattu

Alkuperämaa: Serbia

Koko: 10 ml

Viljely: Luomu


Käyttörajoitukset: Helichrysum italicum on myrkytön, ärsyttämätön, herkistämätön ja turvallinen lapsille, mutta käytä sitä mieluummin hyvin laimennettuna.


Lue lisää Pranaromin laatutakuusta täältä


Palaa kohteeseen Eteeriset öljyt