Inkivääri - Zingiber officinale 5 ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Inkivääriöljy on uskomattoman raikas ja virkistävä. Sillä on vahva, mausteinen ja sitruksinen aromi. Tuoksuun on helppo ihastua. Inkivääri voi lievittää nykyajan elämän rasituksia. Se stimuloi kehon omaa immuunijärjestelmää.


Paikallisesti inkivääri eteerinen öljy sopii seoksiin, joiden tarkoituksena on parantaa verenkiertoa ja lämmittää kehoa. Se on täydellinen öljysekoituksissa hierontaan, niveltulehdukseen ja lihaskipuun. Inkivääri sisältää tehokkaita biologisia komponentteja, jotka antavat sille tulehdusta ja kipua lievittäviä vaikutuksia.


Inkiväärillä on rauhoittava vaikutus ruoansulatuskanavan ongelmiin, kuten pahoinvointiin, kaasuongelmiin ja ripuliin.


Emotionaalisesti inkivääriä voidaan käyttää vahvistamaan toimintakykyä, rohkaisemaan päättäväisyyttäsi, kun viivästytät liikaa. Se auttaa meitä ottamaan vastuun elämämme tavoitteista ja vahvistaa aikomustamme.


Aromi hallitsee helposti seosta, joten käytä sitä varoen sekoittaessasi tuoksun näkökulmasta. Inkivääri sopii sekoituksiin kaikkien sitrusöljyjen, puuöljyjen, mausteiden ja kukka öljyjen kanssa.


Pranarômin ekologinen inkivääriöljy on tislattu tuoreesta inkivääristä, ja siksi sen aromi on paljon tuoreempi ja hedelmäisempi kuin eteeriset öljyt valmistettu kuivatusta inkivääristä.Käyttövinkit:


  • Tee diffuusorille mukava syksyinen sekoitus sisältäen appelsiinia, inkivääriä, neilikkaa ja muskottipähkinää.


  • Käsittele särkyviä niveliä tai lihaksia arnikaöljyllä johonolet lisännyt inkivääriä, katajaa, kamomillaa ja frankinsensia.


  • Flunssan ensimmäisten oireiden yhteydessä teet tehokkaan immuunivahvistimen sekoittamalla appelsiini, inkivääri, santelipuu ja timjami pohjaöljyyn ( esim. manteli tai jojoba). Voitele öljyseos kaulaan ja rintaan useita kertoja päivässä.


  • Pysy terveenä, kun muut aivastavat ja yskivät ympärilläsi, tekemällä taskuinhalaattori, jossa on greippiä, mandariinia, vetiveria ja inkivääriä.Sisältää:


100% inkivääri eteerinen öljy, Zingiber officinale

Komponentit: camphene, α-zingiberene, β-sesquiphellandrene

Kasvien osa: juurakko

Tuotantomenetelmä: tislattu

Alkuperämaa: Madagaskar

Koko: 5 ml

Viljely: luomuTurvallisuus ja varoitukset:


Vaikka se ei ole myrkyllistä, inkivääri voi aiheuttaa ärsytystä herkälle iholle. Käytä alhaisessa laimennuksessa levitettäessä iholle.


Lue lisää Pranaromin laatutakuusta täältä


Palaa kohteeseen Eteeriset öljyt