Kaneli - Cinnamomum zeylanicum 5 ml

(1 ml = 5,80 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

Kaneli on mausteena klassikko keittiössä ja eteerinen kaneliöljy on klassikko vanhanaikaisten parfymöörien keskuudessa. Historiallisesti kaneli on ollut yhtä arvokas kuin kulta. Se on lämmin, eksoottinen, voimakas ja voi auttaa elämäsi voimat virtaamaan. Yksi tippa kaneliöljyä diffuusoriin täyttää huoneen hyvinvoinnilla ja lämmöllä.


Kaneli on erittäin antimikrobinen ja puhdistaa ilman tehokkaasti. Se auttaa kehomme pysymään terveenä ja energisenä, kun vuodenajat muuttuvat. Kaneli toimii parhaiten inhalaatioöljynä diffuusorissa, taskuinhalaattorissa, huonetuoksuna tai puhdistusaineena. Koska se on niin vahva, sitä on laimennettava paljon, jos aiot käyttää kanelia iholla. Kaneliöljy on voimakas ja voi aiheuttaa vakavia ihoärsytyksiä.


Aromaattisesti kaneli sopii hyvin monien muiden eteeristen öljyjen kanssa. Yritä sekoittaa puuöljyihin, kuten mänty, rannikkomänty, musta kuusi, frankinsensi. Kaneli leikkii kivasti keittiötovereiden inkiväärin, neilikan ja kardemummin kanssa ja antaa silloin chai tuoksuvan kokemuksen. Kaneli saa yhdessä mandariinin tai appelsiinin kanssa joulun sävyjä ja rantamintun tai piparmintun kanssa erittäin raikkaan aromin.


Pranarômin luomulaatuinen kaneli on valmistettu Sri Lankan trooppistista kanelpuista ja luokitellaan siten Ceylon-kaneliksi.


Käyttövinkit:


  • Tee raikas eksoottinen diffuusiosekoitus greipistä, ylang ylangista ja kanelista. Tässä on resepti diffuusoriseokselle "Fly me to the moon".


  • Tee kylpyhuoneelle vahva antimikrobinen puhdistusaine, jossa on rantaminuuta ja kanelia . Täytä suihkepullo laimennetulla nestesaippualla tai vedellä ja lisää eteeriset öljyt. Tehokas homeelle ja bakteereille.


  • Tee aromi-inhalaattori mandariinin, santelipuun, setriin ja kaneliin. Tämä seos on antimikrobinen ja hyvä kantaa taskussa ylimääräisenä suojana, kun flunssat kiertävät. Tuoksu antaa samalla mielihyvää ja voimia.Sisältää:


100 % eteeristä kaneli öljyä, Cinnamomum zeylanicum

Ainesosat: (E)-cinnamaldehyde, β-caryophyllene, linalol, cinnamyl acetate

Kasvin osa: Puu
Tuotanto menetelmä:höyrytislaus

Alkuperämaa: Sri Lanka

Koko: 5 ml

Viljely: LuomuVaroitukset ja käyttörajoitukset:


Käytä varovasti iholle, koska kaneli voi aiheuttaa palovammoja ja rakkuloita sekä ihon herkistymistä. Kun sitä käytetään ihoseoksessa, laimennetaan enimmäisvahvuuteen 0,07%, mikä vastaa vain yhtä tippaa 40 ml kohti. Älä käytä raskauden tai imetyksen aikana tai alle viiden vuoden ikäisten lasten kanssa. Ole varovainen levittäessäsi kanelia ilmassa, koska joidenkin ihmisten silmät voivat olla herkkiä kanelin ainesosille.


Lue lisää Pranaromin laatutakuusta täältä


Palaa kohteeseen Eteeriset öljyt