Kardemumma - Elettaria cardemomum 5 ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

Eteerinen kardemumma öljy on lämmin ja mausteinen, tuoreen, eukalyptuksen kaltaisella aromilla. Kardemumma kuuluu samaan perheeseen kuin inkivääri, ja molemmat ovat lämmittäviä öljyjä. Lähi-idässä kardemummaa kutsutaan "paratiisin siemeniksi", ja se on täysin ymmärrettävää kun saat hyvän kardemumma pullon nenän alle.


Kardemumma eteerinen öljy on kaunis ja jännittävä öljy tutkittavaksi sekä aromaattisiin että terapeuttisiin seoksiin. Fantastinen öljy kun olet kipeä. Kardemumma auttaa hoitamaan vilustumisesta ja tukkeutumisesta johtuvia rinta- ja päänsärkyjä. Flunssaoireiden hoitoon voit hengittää kardemummaa laventelin kanssa. Tai lämmittävällä mustapippurilla ja inkiväärillä. Kardemumma sisältää ainesosan 1,8-cineoli, joka löytyy myös eukalyptuksesta ja on niin mahtava apu flunssaaikoina.


Kardemumma on erinomainen apu erilaisiin ruoansulatusongelmiin. Sitä on käytetty vuosisatojen ajan ruoansulatuskanavan apuna Intiassa. Jos sinulla on pahoinvointia, voit laittaa tipan kardemummaa nenäliinalle ja hengittää sisään tilanteen helpottamiseksi.


Kardemumma antaa lämpöä ja mausteisuutta kukka-seoksille. Se sopii niin hienosti jasmiinin ja ruusun kanssa. Tai eksoottisten puutuoksujen kanssa, kuten santelipuu ja frankinsens. Kardemummalla on kyky lisäämään potkua "tavalliselle" tuoksulle.


Emotionaalisesti kardemumma on intohimoja kohottavaa ja sitä pidetään afrodisiaakkinaan. Se voi olla hyödyllistä myös niille, jotka kärsivät stressistä, väsymyksestä ja masennuksesta.


Sen sisältämän 1,8-cineolin ansiosta kardemumma stimuloi aivotoimintaa. Kardemummaa on hyvä olla mukana tenttien, luentojen tai pitkien työkokousten aikana.


Pranarômin kardemumma eteerinen öljy on peräisin Guatemalasta ja on tislattu vihreistä palkokasveista.


Käyttövinkit:


  • Tee ruoansulatus-apu-voide. Sekoita tippa kardemummaa, roomalaista kamomillaa ja piparminttua voiteeseen ja levitä vatsaan. Voit myös kokeilla kardemumma appelsiinin ja aniksen kanssa voiteessa samanlaisen vaikutuksen saavuttamiseksi, mutta eri tuoksulla.


  • Luo lämmin ja mausteisen syksy tunnelma. Sekoitat diffuusoriin kardemummaa, appelsiinia ja neilikkaa.

  • Tee oma eksoottinen öljyparfyymi sekoittamalla appelsiinia kardemummaa, ruusua ja vaniljaa jojobaöljyyn. Hiero ranteille ja kaulaan.


  • Kun sinulla on tulossa tilanne, joka vaatii hereillä olevia aivosoluja, tee taskuinhalaattori kardemummalla, piparmintulla ja sitruunalla.Sisältää:


100% Kardemumma eteerinen öljy, Elettaria cardemomum


Komponentit: α-terpinyl acetate, 1,8-cineole, , linalyl acetate

Kasvin osa: siemenet

Tuotantomenetelmä: tislattu höyryllä

Alkuperämaa: Guatemala

Koko: 5 ml

Viljely: tavanomainenTurvallisuus ja varoitukset:


1,8-cineoli pitoisuus voi aiheuttaa ihon kuivumista, jos käytetään usein. Käytä kardemummaa laimennettuna, jos käytät sitä usein iholla. Öljy voi aiheuttaa ihoärsytystä, ellei sitä laimenneta. Alle 5-vuotiaden lasten ei pidä käyttää kardemummaa, koska 1,8-cineoli voi aiheuttaa hermosto- ja hengitysvaikeuksia. Käytä varoen 5–10-vuotiaille lapsille. Jos haluat käyttää kardemummaa yli 5- vuotiaiden lasten lähellä on parempi lisätä vain muutama tippa diffuusoriin, eikä iholle.


Lue lisää Pranaromin laatutakuusta täältä


Palaa kohteeseen Eteeriset öljyt