Mandariini - Citrus reticulata 10 ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

Mandariinin eteerinen öljy tuoksuu makealta, tuoreelta ja kirkkaalta. Mandariini on eksoottinen öljy, joka saa sinut katsomaan elämää optimistisesti. Se antaa rentoutumista ja on erinomainen apu univaikeuksiin, ahdistukseen tai huoleen.


Mandariinilla ja appelsiinilla on molemmilla rauhoittava vaikutus ruoansulatuskanavan ongelmiin, ja niitä voidaan levittää vatsaan lievittämään kouristuksia ja vaivoja. Se vähentää ummetusta, kaasua, vatsakramppeja, pahoinvointia ja oksentelua. Mandariinia käytetään myös ärtyneen suoliston hoitoon.


Laimenna mandariini pohjaöljyyn ja hiero vatsaan. Mandariiniöljy sopii käytettäväksi lasten kanssa, mutta laimenna hyvin jos levität iholle.


Pranarômin mandariiniöljy on valmistettu ekologisista vihreistä mandariineista, joita kasvatetaan puutarhoissa Italian aurinkoisilla tasangoilla. Mandariini eteerinen öljy valmistetaan kylmäpuristamalla hedelmäkuoria. Sillä on ohut vihreä koostumus joka sopii aromaattisesti kaikenlaisiin seoksiin, mutta ainakin inkiväärin, kanelin, patsulin kanssa ja muiden herkullisten sitrushedelmien kanssa.Käyttövinkit:


  • Liian paljon stressiä? Tee mandariini-inhalaattori, jotta energiasi säilyisi ja mielentila pysyy positiivisena. Mandariini on niin kevyt, kohottava öljy ja lisää tuoreen, iloisen sävyn mihin tahansa seokseen! Testaa seetrin tai ruusupuun kanssa rauhoittavan vaikutuksen saavuttamiseksi. Jos haluat virkistävän vaikutuksen, voit kokeilla piparminttua tai eukalyptusta mandariinin kanssa.


  • Ahdistusta tai masennusta varten: sekoita mandariini ja petitgrain jojobaöljyssä ja hiero reiden ja ranteiden sisäpuoliin.


  • Sekoita mandariini, roomalainen kamomilla ja bergamotti hajustamattomassa voiteessa ja levitä vatsaan ruoansulatusongelmien auttamiseksi.


  • Univaikeuksia? Tee diffuusoriseos mandariinilla, laventelilla, frankinsensillä ja mustakuusella. Sopii sekä aikuisille että lapsille. Lievittää myös yskää ja ärtyneitä hengitysteitä.Sisältää:


100 % mandariini eteeristä öljyä, Citrus reticulata

Ainesosat: d-limonene, γ-terpinene, β-myrcene

Kasvin osa: Hedelmän kuori

Tuotanto menetelmä: kylmäpuristettu

Alkuperämaa: Italia

Koko: 10 ml

Viljely: Luomu


Turvallisuus ja rajoitukset:


Ei myrkyllinen, mutta voi aiheuttaa ihoärsytystä. Käytä matalalla laimennuksella (1-2%) levitettäessä iholle, kuten kylpy- tai hierontaöljyihin. Vanhentuneet, hapettuneet öljyt lisäävät ihoärsytystä. Osta sitrushedelmäöljyjä luonnonmukaisesti kasvatetuista hedelmistä, koska normi sitrukset ruiskutetaan voimakkaasti kasvinsuojeluaineilla.


Lue lisää Pranaromin laatutakuusta täältäPalaa kohteeseen Eteeriset öljyt