Meirami - Origanum majorana 5 ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

Meiramen tuoksu muistuttaa teepuuöljyä, mutta siinä on myös vihjeitä yrtteistä ja mausteisuudesta. Se on elvyttävä, lämpenevä ja toimii immuunivahvistimena terpinen-4-olin ansiosta. Meiramin mausteinen luonne lämmittää sekä mieltä että kehoa.


Meirami antaa aromaattista ihanaa lämpöä seoksille. Se sopii hyvin kaikkien muiden yrttien, myös viilentävän piparmintun kanssa, ja se toimii muskottipähkinän kanssa ja kaikkien sitrusöljyjen kanssa. Saat lohduttavia ja rauhoittavia seoksia, jos yhdistät meiramia ruusun, laventelin tai nerolin kanssa.


Meiramia on hyvä lisätä öljyseoksiin ruoansulatuksen tukemiseksi, erityisesti jos kärsit kouristuksista ja ummetuksesta.


Mejramin anti-inflammatoristen tehojen ansiosta se voi olla hyödyllinen osa seoksisa tarkoitettu siitepölyallergian ja mahdollisesti astman hoitoon.


Meiramilla on rauhoittava vaikutus hermostoon ja sopii sekä fyysisiin jännittyneisyyteen, sydämentykytykseen, korkeaan verenpaineeseen että psykologiseen hermostuneisuuteen. Emotionaalisella tasolla meirami voi helpottaa pakkomieltä ja asoiden ahdistavaa vatvoamista.


Pranarômin eteerinen meiramiöljy on peräisin Egyptiläisilä luomutiloilta.Käyttö vinkit:


  • Ripottele meJramia ja mandariinia diffuusoriin yöksi auttaaksesi sinua nukkumaan paremmin.


  • Jos kärsit siitepölyallergiasta: täytä inhalaattori yhtä suurilla osilla meiramia, eukalyptusta ja appelsiinia. Liman puhdistamiseksi voit lisätä vielä yhden tipan piparminttua, eucalyptus divestä tai rantaminttua.


  • Kun tunnet vilustumisen ensimmäiset oireet, sekoita itesellesi immuunivahvistinseos sisältäen pohjaöljyä, sitruunaa, inkivääriä ja timjamia.


  • Ruoansulatushäiriöiden lievittämiseksi sekoita meirami, bergamotti, appelsiini ja piparminttu voiteeseen ja voitele vatsa.


  • Sekoita meiramia ja ruusua voidessa ja voitele itsesi, kun haluat lohduttaa itseäsi menetyksen tai surun jälkeen.Sisältää:


100 % mejrami eteeristä öljyä, Origanum majorana

Ainesosat: terpinen-4-ol, (Z)-thujanol, γ-terpinene

Kasvin osa: Kukinto

Tuotanto menetelmä: höyrytislattu

Alkuperämaa: Egypti

Koko: 5 ml

Viljely: LuomuKäyttörajoitukset:


Myrkytön ja ärsyttämätön.


Lue lisää Pranaromin laatutakuusta täältä


Palaa kohteeseen Eteeriset öljyt