Myrtti, Myrtus communis CT myrtenyl acetat 10 ml

Varastossa

Kuvaus

Myrtillä on makea, mieto, yrtti- ja kamferimainen aromi. Sillä on virkistävä ja herättävä vaikutus.


Myrtti on historiallisesti symbolisoinut onnea antava puu Välimeren alueelta. Se on liitetty rakkauteen ja avioliittoon ja siksi myös käytetty hääkukkana. Myrtti mainitaan Raamatussa Jumalan anteliaisuuden symbolina. Arabilaiset runoilijat ovat puhuneet myrtistä rakkauden yrtinä. Myrtti on myös antanut rohkeutta roomalaisille sotureille.


Tämä Pranaromin luomulaatuinen myrtti öljy on punainen myrttiöljy ja miedompi iholla kuin vihreä myrtti. Myrtti auttaa avaamaan hengitysteitä tukkeutumisen ja flunssan oireiden varalta. Jos sinulla on vilustumis oireita, voit käyttää myrttiä höyrykylvyssä ja siten saada sitä tehokkaasti puhdistamaan hengitysteitä ja keuhkoja.


Myrtti puhdistaa sisäilman tehokkaasti, kun käytät sitä diffuusorissa, ja tuoksun kannalta myrtti sopii täydellisesti eukalyptuksen tai sitruksen kanssa.


Voit tehdä hierontaöljyä kipeille lihaksille ja nivelille myrtillä: Sekoita 4-6 tippaa eteeristä myrtti öljyä ruokalusikalliseen (10 ml) Arnica öljyyn.


Sisältö:

100% eteerinen myrtti öljy, Myrtti, Myrtus communis CT myrtenyl acetat

Koko: 10 ml

Tislattu kasvinosa: lehdet

Alkuperämaa: Marokko

Viljely: Luomu


Turvallisuus ja varoitukset:

Myrtti on liian voimakas käytettäväksi imeväisten tai alle 5-vuotiaiden lasten kanssa. Käytä varoen 5–10-vuotiaille lapsille. Astmaatikoiden käytössä on myös noudatettava varovaisuutta.

Palaa kohteeseen Eteeriset öljyt