Rannikkomänty - Pinus pinaster 10 ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Tämä öljy kantaa meren energiaa. Rannikkomänty on erityisen kirpakka, raikas ja aromaattisesti miellyttävä mäntyöljy. Tuoksu muistuttaa meitä ulkoilusta metsissä ja sen monoterpeeninen koostumus auttaa puhdistamaan ilmaa mikrobeista. Mäntyöljy on auttaa hengitystieongelmissa puhdistaen ilmateitä ja onteloita tukoksilta. Tämä on mainio öljy käytettäväksi flunssakausien aikaan.


Hyödyt ja käyttö:


On mielenkiintoista, että rannikkomännyssä on enemmän estereitä kuin muissa mäntyjen eteerisissä öljyissä. Tämä lisää sen kipua lievittäviä vaikutuksia. Rannikkomännyn on huomattu auttavan myös reuman ja nivelreuman oireisiin. Sitä käytetään laajasti urheilumaailmassa lihaskivun lievitykseen.


Männyt ovat vahvoja majesteettisia puita. Energeettisesti ne ovat erityisen maadoittavia. Rannikkomännyt kasvavat lähellä vesirajaa Välimeren rannikoilla, joten tämä eteerinen öljy voi auttaa meitä pysymään tasapainossa elämän vuorovesissä ja virroissa. Diffuuserissa käytettynä öljy täyttää huoneen rannikon tunnelmalla. Se voi rauhoittaa meitä, kun tunnemme itsemme ärsyyntyneiksi. Rannikkomännyn esteripitoisuuden ansiosta öljyllä on myös ahdistusta lievittävä ominaisuus.


Lihas- ja reumakipuun, kokeile lisätä 6 tippaa rannikkomännyn öljyä ruokalusikalliseen jojoba öljyä (tai muuta pohjaöljyä) ja hiero kipeään kohtaan.


Puhdistaaksesi ilmaa kunnolla voit tehdä sekoituksen diffuuseriin, jossa on yhtä paljon rannikkomäntyä, katajaa, sypressiä ja kaksinkertainen määrä seetripuuta. Tee sekoitus erilliseen pulloon ja lisää 10 tippaa diffuuseriin.

Rannikkomännystä tulee ihania sekoituksia greipin, appelsiinin, sitruunan, rosmariinin, eukalyptuksen, seetripuun ja frankinsensin eteeristen öljyjen kanssa.


Rannikkomännyn ollessa Välimeren lajike Pranaromin rannikkomännyn eteerinen öljy on tislattu portugalilaisista männyistä.


Lue lisää Pranaromin laatutakuusta täältä


Palaa kohteeseen Eteeriset öljyt