Ruusu - Rosa damascena 2 ml

93,00 €

85,00 €

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Eteerinen ruusuöljy on yksi unenomaisimmista tuoksuista. Vain yksi tippa sisältää iso ruuusukimpun tuoksun. Ruusulla on voima lohduttaa, innostaa ja lisätä rakkauskykymme.


Bulgarian ruusuöljy on tislattu Bulgarian ruusulaaksosta peräisin olevan harvinaisesta ruusulajikkeesta. Hämmästyttävien ominaisuuksiensa, useiden ihonhoito-, lääke-, aromaterapia- ja hajuveden sovellusten sekä erittäin rajoitetun saatavuuden vuoksi puhdasta aitoa bulgarialaista ruusuöljyä pidetään yhtenä arvokkaimmista eteerisistä öljyistä maailmassa. Pranaromin ruusuöljy on luomulaatuinen.


Ruusuöljyllä on pitkä historia ylellisimpien ihonhoitotuotteiden ainesosana. 2 ml ruusuöljypulloon on käytetty 2000 ruusua. Öljy on riittoisa ja tarvitsest vain yksi tai kaksi tippaa kerralla. Ruusu öljy on ehdottomasti hintansa arvoinen!


Käyttövinkit:


  • Valmista ihanantuoksuinen ja todella ylellinen kasvovoide. Tiputa muutama tippa ruusuöljyä 20 ml:aan kasvovoiteeseen.


  • Tee rauhoittava ja sydäntä lohduttava öljyseos: 30 ml jojobaöljyä, 3 tippaa ruusua ja 3 tippaa kistusta, sekä 3 tippaa vetiveria.


  • Aromaattinen ja syvähoitava kasvoöljyn teet tiputtamalla hieman ruusun ja frankinsensin eteeristä öljyä ruusunmarjan ruusuöljyyn.


Sisältää:

100 % eteeristä ruusu öljyä, Rosa Damascena

Ainesosat: Neryl acetate, italidoner, Gamma Curcumene, α-pinene

Kasvin osa: Kukka

Tuotanto menetelmä: höyrytislattu

Alkuperämaa: Bulgaria

Koko: 2 ml

Viljely: Luomu


Käyttörajoitukset: Ei


Lue lisää Pranaromin laatutakuusta täältä

Palaa kohteeseen Eteeriset öljyt