Ruusunmarjaöljy 50 ml

Ruusunmarjaöljy 50 ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Chilen Andien alkuperäsikansa ovat vuosisatojen ajan käyttäneet ruusunmarjojen siemenöljyä perinteisissä lääke-, iho- ja hiushoidossaan. Pranaromin chileläinen ruusunmarjaöljy on puhdas ja 100% luomua. Se on täynnä antioksidantteja, E- ja C-vitamiinia, ja sisältää kolme erilaista välttämätöntä rasvahappoa.


Ruusunmarjaöljy on vaikuttava tuote kaunerutiinissa, koska se on helposti imeytyvä, ihoa uusiutuva ja kirkastava. Huomaat heti tämän öljyn hoitavan tehon! Kevyt öljy ei tahmaa eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Öljyä kiitetään myös sen kyvystä vähentää arpien ja ryppyjen muodostumista. Ihoa hoitava ruusunmarja siemenöljy sopii myös aknen, ekseeman ja juonteiden hoitamiseen.Käyttö:


Voit käyttää öljyä sellaisenaan suoraan iholle tai sekoitettuna voiteeseen tai hierontaöljyyn. Öljy imeytyy parhaiten kostealle iholle. Kokeile myös hiusöljynä hieromalla öljyä suoraan päänahkaan ja hiuksiin. Anna hiushoidon vaikuttaa yön yli.


Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja atooppiselle iholle. Arpien hoidossa: levitä kahdesti päivässä iholle ja jatka hoitoa, kunnes näet tulosta. Ruusunmarjaöljy voi todellakin tehdä ihmeitä, mutta paraneminen saattaa kestää kuukausia.


Ainoastaan ulkoiseen käyttöön.Ainesosat


100% luomu Ruusunmarja siemen öljyä (Rosa rubiginosa).


Luomu, 50 ml

Alkuperämaa: Chile

Palaa kohteeseen Etusivu