Sitruuna, Citrus limon 10 ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Sitruunan eteerinen öljy tuoksuu aivan kuin täysin tuore sitruuna. Aluksi sillä on tuore, terävä sitrusksinen aromi, jota seuraa makeammat, hedelmällisemmät nuotit. Sitruunan kuplivan puhtaan aurinkoinen tuoksu voi nostaa tylsää tunnelmaa ja innostaa positiivista ajattelua.Diffuuserissa sitruuna puhdistaa ilman bakteereista. Kehossasi se auttaa sinua pysymään terveinä stimuloimalla immuunijärjestelmää ja detox-prosesseja.


Sitruuna koostuu suurimmasta osasta d-limoneenistä, jonka tutkimuksissa on osoitettu auttavan maksaa puhdistamaan myrkkyjä kehosta. Kaikki sitrushedelmäöljyt sisältävät d-limoneenia ja ovat tehokkaita kehon puhdistajina.


Sitruuna on hyvä diffuusori- ja ihoöljysekoituksissa masennuksen helpottamiseksi. Emotionaalisesti sitruuna voi auttaa sinua, kun tunnet hämmennystä ja tarvitseti imaa ajatusten välillä.


Sitruunalla on ominaisuus nopeuttaa eteeristen öljyjen imeytymistä ihon läpi, joten lisää sitruunaa seokseen, jos haluat sen olevan nopeampi ja tehokkaampi.


On syy, miksi sitruuna sisältyy moniin puhdistusaineisiin ja käsienpuhdistusaineisiin. Sen luonnollinen aromi ja terävä aromi ovat uskomattoman puhtaan tuntuisia. Sitruunalla on antibakteerisia ominaisuuksia.


Kauneudenhoidossa sitruunaa käytetään kiristävään vaikutukseen.


Pranarômin luomulaatuinen eteerinen sitruunaöljy tulee aurinkoisesta Argentinasta. Käytä vain ekologista sitrusöljyjä välttääksesi myrkyllisiä kasvinsuojeluaineita, joita muuten käytetään hedelmissä.


Aromaattisesti sitruuna sopii melkein kaikkien muiden eteeristen öljyjen kanssa, se antaa seoksille noston ja aurinkoisen hehkun. Mutta esimerkkinä jännittävästä yhdistelmästä: koita sekoittaa sitruunaa juuriöljyjen, kuten patsulin tai vetiverin, kanssa.Käyttövinkit:


  • Tee oma luomulaatuinen ja lisäaineeton käsisaippua. Lisää sitruuna ja piparminttu hajustamattomaan nestesaippuaan. Jos haluat myös, voit sekoittaa saippuaan glyseriiniä tai 1 tl manteliöljyä tai oliiviöljyä käsien kuivumisen estämiseksi.


  • Sitruuna on hyvä valinta diffuusoriin kun haluat puhdistaa huone tupakansavusta tai muista epämiellyttävistä hajuista.


  • Onko jaloissasi suonikojuja? Sekoita jojobaöljyyn muutama tippa sitruunaa ja sypressiä ja voitele päivittäin. Jos vielä kuiva harjaat jalkasi, saat nopeammat tulokset.


  • Tee kasvovoide laventelilla ja sitruunalla. Laita tippa näitä öljyjä kasvovoiteeseen kinnteyttämään ihoa.Sisältää:


100 % sitruunan eteeristä öljyä, Citrus limon

Ainesosat: d-limonen, β-pinene, γ-terpinene

Kasvin osa: Hedelmän kuori

Tuotanto menetelmä: kylmäpuristettu

Alkuperämaa: Argentina

Koko: 10 ml

Viljely: LuomuKäyttörajoitukset:


Sitruuna on fototoksinen, vältä iholle levittämistä ennen kun menet aurinkoon. Muuten sitruuna ei ole myrkyllistä, mutta se voi aiheuttaa ihoärsytystä, varsinkin jos öljy on vanhempaa ja hapettunutta. Käytä alhaisessa laimennuksessa levitettäessä iholle (1-2% seoksesta). Sitrusöljyjä on parasta ostaa ekologisena, koska tavanomaisesti viljelty sitrushedelmät ruiskutetaan voimakkaasti kasvinsuojeluaineilla.

Palaa kohteeseen Eteeriset öljyt