Sypressi, Cupressus sempervirens var. stricta 5 ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Sypressi eteerinen öljy tuoksuu tuoreelta, hedelmäiseltä, vihreältä ja balsamilta, savuisella pohjalla. Sitä käytettiin suitsukkeina muinaisessa Kreikassa ja Egyptissä. Nykyään sitä käytetään Tiibetin puhdistus seremonioissa. Tämä johtuu siitä, että sypressin tuoksu on niin puhtaan tuntuinen.


Sypressi on suuri ja ikivihreä puu. Sypressi eteerinen öljy on puhdistava ja sopii täydellisesti diffuusoriiin ja inhalaatioon. Sypressi on lempeämpi kuin muut ikivihreät puut ja se soveltuu myös lapsille ja herkille ihmisille.Sypressi auttaa edistämään terveellistä keuhkojen toimintaa, avaa hengityksen ja rinnan ja sitä voidaan käyttää myös yskän lievittämiseen. Sypressillä on anti-tulehdusmaisia ja kipua lievittäviä ominaisuuksia, ja se on erittäin hyödyllinen reumassa.


Cypress on helppo sekoittaa muihin havu- ja puuöljyihin, yrttiöljyihin ja kukkaöljyihin. Kokeile greippiä saadaksesi aurinkoisen kirkkaan tuoksun.


Emotionaalisella tasolla sypressi antaa meille rohkeutta hyväksyä todellisuus ja päästää irti vanhasta. Cypressia on perinteisesti käytetty itseluottamuksen, tahdonvoiman, kestävyyden ja motivaation parantamiseen.


Pranaromin luomulaatuinen sypressi eteerinen öljy on tislattu espanjalaisista sypressistä.


Käyttövinkit:


  • Verenkierron parantamiseksi ja turvotuksen avuksi, sekoita sypressi hierontaöljyyn sitruunan tai greipin kanssa ja hiero iholle. Tämä sekoitus lievittää myös suonikohjujen aiheuttamaa kipua.


  • Kokeile sypressiä päivittäin selluliittien hoitoon, kevyesti laimennettuna , 2 tippaa sypressiöljyä per 1 rkl pohjaöljyä. Kuivaharjauksen jälkeen.


Sisältää:


100% sypressi eteerinen öljy, Cupressus sempervirens var. stricta

Ainesosat: α-pinene, δ-3-carene, terpinolene

Kasvin osa: oksat

Tuotanto menetelmä: höyrytislattu

Alkuperämaa: Espanja

Koko: 5 ml

Viljely: LuomuKäyttörajoitukset:


Myrkytön, mutta se voi aiheuttaa ihoärsytystä. Vanhemmat, hapettuneet öljyt lisäävät ihoärsytyksen riskiä. Ole erityisen varovainen sypressi öljyn kanssa astmaatikoiden lähellä. Sypressi voi olla joko erittäin hyödyllinen keuhkoastmassa tai mahdollisesti ärsyttävä.


Palaa kohteeseen Eteeriset öljyt