Tähtianis, Illicium verum 10 ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Tähtianiksen eteerisessä öljyssä on saman tyyppinen aromi kuin mustassa lakritsissa. Tuoksu on lämmittävä ja emotionaalisesti stimuloiva. Tähtianiksen öljy on hyödyllinen diffuuserissa ja inhalaattorien öljysekoituksissa, joiden tarkoitus on helpottaa keuhkoputkien, vilustumisen, flunssan ja yskän oireita. Tähtianista voidaan sekoittaa sellaisten öljyjen kanssa, joissa on korkea esteripitoisuus. Tällaisia öljyjä ovat mm. roomalainen kamomilla, laventeli, valkoinen salvia. Nämä sekoitukset ovat erityisen hyviä yskän lievittäjiä.


Tähtianista käy yhteen myös inkiväärin kanssa. Tämä sekoitus tukee hengitysteiden hyvinvointia ja kohottaa immuunipuolustusta. Kokeile tähtianista höyryhengityksessä! Tässä video miten teet höyryhengityksen.


Tähtianiksen eteerinen öljy voi olla myös apuna aromaterapeuttisissa sekoituksissa, joiden tarkoituksena on auttaa ruoansulatusta tai vähentää lihaskipuja. Öljyn Trans-anetolilla on kramppeja ehkäisevä vaikutus niin sileässä lihaskudoksessa kuin luustolihaksissakin. Jos kärsit ruoansulatusongelmista, laita 3 tippaa tähtianis öljyä lämpimällä vedellä kostutettuun pyyhkeeseen ja hiero pyyhettä vatsaasi.


Emotionaalisesti tähtianis auttaa heikotukseen ja ylirasitukseen. Se nostattaa ja lohduttaa mieltä.


Tähtianiksella on vahva aromi, joka sopii hyvin
raikkaiden öljyjen kanssa kuten eukalyptus, rantaminttu, piparminttu, sitruuna tai lime. Kalastajan ystävä on hyvä tähtianista sisältävä sekoitus diffuuseriin tai taskuinhalaattoriin. Löydät sekoituksen reseptin täältä.


Pranaromin tähtianis-öljy tulee Vietnamista ja se on tislattu ikivihreän tähtianispuun siemenistä.Noudata erityistä varovaisuutta:


Pidä lasten ulottumattomissa. Tämä tuote ei korvaa tasapainoista ruokavaliota. Älä käytä tuotetta raskauden tai imetyksen aikana tai alle 5-vuotiaille lapsille. Tuote ei sovi henkilöille, joilla on estrogeeniin liittyvä syöpä tai endometrioosi. Älä käytä laimentamattomana pitkiä aikoja. Säilytä valolta ja lämmöltä suojattuna.


Lue lisää Pranaromin laatutakuusta täältä


Palaa kohteeseen Eteeriset öljyt